City Vext 1182 X 688Px

CityVext er et specialdesignet vækstmedie med pimpsten

Cityvext - Ideelle vækstforhold i urbane miljøer

CityVext er designet til at frembringe et sundt og stærkt rodnet, der kan sikre gode vækstbetingelser for vejtræer og anden beplantning, der forskønner bybilledet. Vækstmediet giver planterne et langt liv.

Cityvext anvendes i åbne plantehuller i terræn, hvor du ønsker en sund beplantning i forbindelse med urbane miljøer.

 • CityVext er skabt til gode vækstbetingelser. Dets sammensætning af pimpsten og organisk materiale er med til at skabe optimale forhold for beplantningens vækst og trivsel.

  Pimpstenen har en stor porevolumen, der gør vækstmediet i stand til at tilbageholde store mængder plantetilgængeligt vand og luft. Derudover er pimpsten et meget permeabelt materiale, der sikrer at både vand og luft er tilstede i hele bedets dybde.

  Den luftige struktur giver god plads for planternes rødder til at brede sig, hvilket medfører et sundt og stærkt rodnet. 

  CityVext udmærker sig ved: 

  • Særdeles gode vækstegenskaber 
  • Høj permeabilitet, der giver en ekstra stor aktiv rodzone 
  • Stabil struktur 
 • P15 muliggør en større og mere aktiv rodzone i ned til 1 meters dybde, og P40 udvider den aktive rodzone helt ned til 2 meters dybde. 

  Produktets høje permeabilitet og vandtilbageholdende egenskaber fra pimpstenen, modvirker anaerobe forhold i bunden af indbygningen. Dette giver vejtræer mulighed for at etablere dybe og kraftige rødder, hvilket giver et større, stærkere og mere vitalt træ. 

 • CityVexts vækstegenskaber er testet efter de beskrevne testmetoder i FLL’s guidelines, ved Eurofins.

 • Vi har et veludviklet distributionsnet, der giver os mulighed for at kunne levere vækstmedierne i bigbags med fly jip, med grav og tip og desuden med kran-grab mod et prismæssigt tillæg.

  Vi kan også hejse vækstmedierne op på tage og andre svært tilgængelige steder. Hvis du ønsker det, kan du også selv afhente produkterne på vores lager på Grønlandsvej 32 i Horsens.

  Hvis du vil høre mere om vores leveringsmuligheder, eller har du spørgsmål eller specifikke ønsker til sammensætningen, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter og få en uforpligtende snak omkring mulighederne for at få det specialfremstillede jordsubstrat, der passer til dine ønsker og behov.

  Du kan kontakte os på 5948 9000 eller info@byggros.com.

City Vext 900X900 2

CityVext - et specialfremstillet vækstmedie

Vexti ApS tilbyder specialfremstillede vækstmedier, der er en vigtig brik i etableringen af træer og grønne anlæg i urbane miljøer.

20190725 133625(0)

Har du specifikke ønsker?

Så er vi gerne behjælpelige med dette. Ring og få en uforpligtende snak omkring mulighederne for at designe den løsning, der passer til dine specifikke ønsker og behov

Billede 1 1000X750

Specialfremstillede vækstmedier til dine grønne løsninger

Vexti ApS blev etableret i 2017, men bygger på mange års erfaring med udvikling, produktion og anvendelse af vækstmedier hos de to ejere HM Entreprenør A/S og BG Byggros A/S.

Salg og administration varetages fra BG Byggros A/S og produktion, lager og levering sker fra HM Entreprenør.

Andre produkter

Kontakt vores tekniske konsulenter