Rod Vext 3000X1000px

RodVext - Et rodvenligt bærelag af naturmaterialer

RodVext - Når bæreevnen er alfa og omega

RodVext har dokumenteret høje bæreevner, samtidigt med, at der er lagt stor vægt på vækstegenskaberne. Vækstmediet er designet med specifikt fokus på bæreevne og at opnå en stabil skeletstruktur.

Derfor er RodVext det oplagte vækstmedie til indbygning under eller i forbindelse med belægning.

 • RodVext leveres med et garanteret 3.parts valideret E-moduler på >45-150 MPa.

 • Produktets sammensætning af pimpsten og organisk materiale garanterer høj bæreevne kombineret med særligt gode vækstegenskaber. 

  Pimpstensindholdet sikrer en stabil skeletstruktur og stor porevolumen, der kan indeholde store mængder plantetilgængeligt vand og luftSkeletstrukturen betyder, at vækstmediet kan bære belastningen fra belægningen, og stadig sikre gode vækstforhold til beplantningen. 

  RodVext udmærker sig ved: 

  • Høj dokumenteret bæreevne 
  • Stabil skeletstruktur 
  • Gode vækstegenskaber 
 • RodVext skal anerkendes for dets store bæreevne i alle fire varianterForskellen i produkternes styrke afhænger af blandingens kornkurve.  

  Alle varianterne udmærker sig ved et stort indhold af plantetilgængeligt vand og luft, men mængden af organisk materiale falder let, når bæreevnen øges 

 • Vækstmediets bæreevne er testet og dokumenteret via tredjeparts laboratorietest udført af GEO. Disse test påviser en bæreevne, der overstiger FLL guidelines for rodvenlige bærelag. Bæreevnen er så fremtrædende i RodVext, at varianten E45, som er den udgave med mindst bæreevne, stadig overholder FLL2 guidelines for forventet bærevne i et vækstmedie. 

  Da produktet er fuldt replikerbart på grund af materialernes stabile sammensætning, kan vi altid garantere produktets egenskaber og anvendelsesmuligheder. 

  RodVexts vækstegenskaber er testet efter de beskrevne testmetoder i FLL’s guidelines, ved Eurofins

 • Det rodvenlige bærelag består primært af pimpsten, som er blandet med en lille del organisk materiale. Det sikrer, at vækstmediet kan optage hidtil usete mængder vand. Vandet bliver langsomt afgivet og giver optimale vækstbetingelser til de planter, der vokser i vækstmediet.

  RodVext består af 100 % naturmaterialer, og vi kan optimere vækstmediet specifikt til dit specifikke projekt. Vi kan derfor altid tilbyde det helt rigtige jordsubstrat til ethvert projekt.

 • Vi et veludviklet distributionsnet, der giver os mulighed for at kunne levere vækstmedierne i bigbags med fly jip, med grav og tip og desuden med kran-grab mod et prismæssigt tillæg.

  Vi kan også hejse vækstmedierne op på tage og andre svært tilgængelige steder. Hvis du ønsker det, kan du også selv afhente produkterne på vores lager på Grønlandsvej 32 i Horsens.

  Hvis du vil høre mere om vores leveringsmuligheder, eller har du spørgsmål eller specifikke ønsker til sammensætningen, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter og få en uforpligtende snak omkring mulighederne for at få det specialfremstillede jordsubstrat, der passer til dine ønsker og behov.

  Du kan kontakte os på 5948 9000 eller info@byggros.com.

Rod Vext 1 900X900px

RodVext

- et rodvenligt bærelag, der kan håndtere store mængder regnvand.
Vexti ApS tilbyder specialfremstillede vækstmedier, der er en vigtig brik i etableringen af træer og grønne anlæg i urbane miljøer.

20190725 133625(0)

Har du specifikke ønsker?

Så er vi gerne behjælpelige med dette. Ring og få en uforpligtende snak omkring mulighederne for at designe den løsning, der passer til dine specifikke ønsker og behov

Billede 1 1000X750

Specialfremstillede vækstmedier til dine grønne løsninger

Vexti ApS blev etableret i 2017, men bygger på mange års erfaring med udvikling, produktion og anvendelse af vækstmedier hos de to ejere HM Entreprenør A/S og BG Byggros A/S.

Salg og administration varetages fra BG Byggros A/S og produktion, lager og levering sker fra HM Entreprenør.

Andre produkter

Kontakt vores tekniske konsulenter