Letfyld 900X900 Dronning Olga

LetFyld - et pimpstensbaseret fyldmateriale

LetFyld er et let fyldmateriale, der er ideelt som vejfyld i fundamenter og under belægninger

LetFyld er et let fyldmateriale med høj trykstyrke og stor bæreevne der er ideelt som vejfyld, i fundamenter og under belægninger.

LetFyld er et specialfremstillet let fyldmateriale, der består af pimpsten. LetFyld benyttes primært som vejfyld, i fundamenter, under belægninger og til tagopbygninger.

Vexti LetFyld en ren pimpstensbaseret naturlig letfyld. Det giver et fyldmateriale i størrelsen 0 - 18, der har nogle overlegne geotekniske egenskaber og god trykstyrke. Pimpstenens egenskaber betyder, at du får et fyldmateriale med en densitet på kun ca. 680 kg/m3. Det medvirker til nedbringe statiske laster i konstruktioner, og mulighed for at konstruere bærelag med en lav volumenvægt og en friktionsvinkel på 45°.

Vexti LetFyld leveres med et garanteret 3. parts valideret1 E-modul (materialekonstant) på 165 MPa ved 95 % standard proctor.

Da pimpsten er en porøs og kraftigt sugende bjergart, kan komprimeringsgraden ikke, som ved almindelige friktionsmaterialer, findes ved isotropsondemålinger, da disse ikke tager højde for den mængde vand, som er bundet i mediet. Den velkendte sandefterfyldningsmetode har ligeledes ikke vist sig anvendelig grundet mediets grove struktur.

  • Du kan anvende LetFyld i stort set alle typer fundamenter og under næsten alle slags belægninger. Har du anlægsopgaver med permeable belægninger, dræningsopgaver eller på blød bund, kan

    LetFyld med fordel erstatte andre mere tunge typer grundforstærkning. Derved kan du spare båd tid og penge på bortkørsel af jord, uden at du går på kompromis med det endelige resultat.

  • Vi et veludviklet distributionsnet, der giver os mulighed for at kunne levere vækstmedierne i bigbags med fly jip, med grav og tip og desuden med kran-grab mod et prismæssigt tillæg.

    Vi kan også hejse vækstmedierne op på tage og andre svært tilgængelige steder. Hvis du ønsker det, kan du også selv afhente produkterne på vores lager på Grønlandsvej 32 i Horsens.

    Hvis du vil høre mere om vores leveringsmuligheder, eller har du spørgsmål eller specifikke ønsker til sammensætningen, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter og få en uforpligtende snak omkring mulighederne for at få det specialfremstillede jordsubstrat, der passer til dine ønsker og behov.

    Du kan kontakte os på 5948 9000 eller info@byggros.com.

Letfyld 900X900 Dronning Olga

LetFyld et specialfremstillet let fyldmateriale

Vexti ApS tilbyder specialfremstillede vækstmedier, der er en vigtig brik i etableringen af træer og grønne anlæg i urbane miljøer.

20190725 133625(0)

Har du specifikke ønsker?

Så er vi gerne behjælpelige med dette. Ring og få en uforpligtende snak omkring mulighederne for at designe den løsning, der passer til dine specifikke ønsker og behov

Billede 1 1000X750

Specialfremstillede vækstmedier til dine grønne løsninger

Vexti ApS blev etableret i 2017, men bygger på mange års erfaring med udvikling, produktion og anvendelse af vækstmedier hos de to ejere HM Entreprenør A/S og BG Byggros A/S.

Salg og administration varetages fra BG Byggros A/S og produktion, lager og levering sker fra HM Entreprenør.

Andre produkter

Kontakt vores tekniske konsulenter